Træningstider

Vi holder til på Asmindrupvej 52, 4390 Vipperød. Kør op af Rensdyrvej, drej til højre op mod Sognegården. Vi holder til i hal 2, det er anden hal på venstre hånd, når man kommer ind på området.

Træningstider:

Prøvetræning:  17.00-18.00 tirsdag/ torsdag

0-11 år
Undervisning 17.00-18.00 tirsdag/ torsdag
Selvtræning   18.00-19.00 tirsdag/ torsdag

12 år- opefter
Selvtræning   17.00-18.00 tirsdag/ torsdag
Undervisning 19.00-20.00 tirsdag/ torsdag

Alle er velkommen til at kigge forbi til en snak.

For at finde ud af om trialsporten er noget for dig, så får du mulighed for fire gratis prøvegange. Der vil stå en trialcykel til rådighed i prøvetimerne, så hvis der skulle være mange nye samme dag, vil I skulle deles om cyklerne. Efter de 4 prøvegange skal du overveje, om du vil melde dig ind i klubben. Der vil være mulighed for at låne en klubcykel de første 6 måneder, derefter skal du investere i din egen cykel. Er I mange til træning samtidig, må i deles om cyklerne.

Det er rigtig vigtigt for os, at vores nye medlemmer trives og føler de bliver hjulpet godt i gang, så udover at vi stiller fantastiske træningsfaciliteter til rådighed, vil der i 1 time hver tirsdag og torsdag være en voksen til at hjælpe dig. Trial er altså rigtig svært – vi kan fortælle dig, hvad du skal gøre – men vi kan ikke køre din cykel, så det handler rigtig meget om at træne selv og prøve igen og igen og igen til det lykkedes. Det kan for en gangs skyld rigtig godt betale sig at være lidt stædig 😉

Al kørsel i hallen er på eget ansvar. Ligeledes er kørsel på udendørs sektioner også på eget ansvar.

Kørsel uden hjelm = BORTVISNING!

Vi forventer god opførsel og alle hjælper med at holde orden.

Vi er her for at have det sjovt, sammen bliver vi bedre. Alle hjælper alle!

Vi ses til masser af cykeltrial.